Geplaatst op: 03-08-2024

"Als ZZP'er ben ik veel gelukkiger en opgewekter dan toen ik in loondienst werkte. Het gevoel van vrijheid en autonomie is onbetaalbaar,,

Dit is een interview met Rob Maas ZZP Monteur Mechatronica over zijn tijd als ZZP en de samenwerking met NGenius Techniek.

Kom in contact met de mensen van NGenius Techniek!

Goedemiddag, Rob! Bedankt dat je de tijd neemt voor dit interview. Laten we meteen van start gaan. Vertel ons eens over je ervaring als ZZP Monteur Mechatronica.

Rob Maas: Goedemiddag! Dankjewel voor de uitnodiging. Als ZZP Monteur Mechatronica heb ik de vrijheid om mijn eigen pad te bewandelen en dat heeft me echt veel voordelen gebracht. Sinds ik mijn eigen bedrijf begon, heb ik mijn omzetten zien groeien en dat heeft me in staat gesteld om iets te bereiken waar ik altijd van gedroomd heb.

Dat klinkt geweldig! Kun je wat meer vertellen over datgene waar je altijd van hebt gedroomd?

Rob Maas: Natuurlijk! Een van mijn grootste dromen was om ooit een mooie BMW te kunnen rijden. Dankzij de verhoogde omzetten als ZZP'er kan ik die droom nu eindelijk verwezenlijken. Ik heb onlangs mijn droomauto gekocht en dat voelt echt als een beloning voor al het harde werk dat ik heb verzet.

Dat is geweldig om te horen! Het is altijd fijn om je doelen te bereiken. Heb je nog andere positieve veranderingen opgemerkt sinds je als ZZP'er aan de slag bent gegaan?

Rob Maas: Absoluut! Als ZZP'er ben ik veel gelukkiger en opgewekter dan toen ik in loondienst werkte. Het gevoel van vrijheid en autonomie is onbetaalbaar. Ik kan mijn eigen schema bepalen en projecten kiezen die me echt interesseren. Hierdoor ben ik veel meer betrokken bij mijn werk, en dat heeft een positieve invloed gehad op mijn gemoedstoestand en energielevel.

Kom in contact met de mensen van NGenius Techniek!

Interview met Rob Maas, ZZP Monteur Mechatronica via NGenius

Kom in contact met de mensen van NGenius Techniek!

Dat klinkt als een geweldige verandering! Kun je wat meer vertellen over je vorige baan en waarom je die hebt achtergelaten?

Rob Maas: Zeker! Mijn laatste baan was bij een groot bedrijf als monteur in loondienst. Helaas had ik een manager die nogal arrogant en onbegripvol was. Het voelde alsof mijn ideeën en inbreng niet werden gewaardeerd en dat beïnvloedde mijn motivatie om daar te werken. Ik wilde niet langer in een omgeving zijn waar ik me niet gewaardeerd voelde en waar mijn creativiteit en kennis niet werden benut.

Dat begrijp ik volkomen. Het is belangrijk om in een werkomgeving te zijn waar je je gewaardeerd voelt. Heb je nog een boodschap voor mensen die overwegen om als ZZP'er aan de slag te gaan?

Rob Maas: Absoluut! Als je overweegt om als ZZP'er te beginnen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en je passie te volgen. Het vergt hard werk en toewijding, maar het kan je zoveel voldoening geven. Je hebt de vrijheid om je eigen weg te bepalen en je talenten te benutten op een manier die voor jou het beste werkt. Als je die kans hebt, grijp die dan met beide handen aan!

Dank je wel, Rob! Het was inspirerend om je verhaal te horen en te horen hoe blij je bent met je keuze als ZZP'er. We wensen je veel succes en geluk in de toekomst!

Rob Maas: Dankjewel! Het was mijn plezier om mijn verhaal te delen. Ik hoop dat mijn ervaring anderen kan inspireren om hun dromen na te jagen en hun eigen weg te vinden naar succes en geluk.

Kom in contact met de mensen van NGenius Techniek!

Vind jouw volgende baan

ZZP Mechatronica Monteur - Tilburg - NGenius

NGenius Techniek
Tilburg Fulltime MBO

ZZP Mechatronica Monteur in Tilburg. Heb jij zin om de vraagstukken van relaties van NGenius tot...

Lees meer

Project Support - Goes - Alewijnse

Alewijnse
Goes Fulltime MBO

Kom ons team versterken, waar we samen werken aan de mooiste projecten in luxe superjachten. In...

Lees meer

Field Engineer NavCom - Maritiem (Tijssen) - Nijmegen - Alewijnse

Alewijnse
Nijmegen Fulltime HBO

Met jouw expertise en/of interesse in NavCom, stap je aan boord bij een van de luxe superjachten...

Lees meer

Senior Field Engineer AVIT - Maritiem (Tijssen) - Nijmegen - Alewijnse

Alewijnse
Nijmegen Fulltime HBO

Werk mee aan en op luxe superjachten de nieuwste AV&IT systemen te realiseren. Samen met de...

Lees meer

Electricien - Industrie: Elektrisch & Mechanisch - Nijmegen - Alewijnse

Alewijnse
Nijmegen Fulltime MBO

Jij bent de professional die kennis heeft van zowel de elektrische als de mechanische kant! Je...

Lees meer

Projectleider Watermistinstallaties - Nijmegen - FireX

FireX
Nijmegen Fulltime HBO

In de functie van Projectleider Watermistinstallaties ligt de focus van je werk op...

Lees meer

Ook jouw vacatures op ons platform?

Uw organisatie ook zichtbaar krijgen onder de doelgroep?